Nieuws van onze leden

Op deze pagina bieden wij onze leden de gelegenheid om nieuws te delen. Uitnodigingen, speciale acties kunnen hier worden gepubliceerd.

 

- Vacatures van onze leden

- Nieuws van onze leden

 

Nieuws:

______________________________________________________________________________________________________
Emmeloord, 10 oktober 2017
Leden Nieuws: MTH organiseert eind oktober en begin november werkgeversdagen.

schermafbeelding-2017-10-10-om


schermafbeelding-2017-10-10-om

Emmeloord, 14 september 2017


Schermafbeelding 2017-09-14 om
Emmeloord, 11 mei 2017

logo


WerkCorporatie versterkt functie van stepping stone

Inwoners uit Noordoostpolder die het lastig vinden om een baan te vinden, ervaren de WerkCorporatie steeds vaker als een stepping stone naar werk. Gemiddeld krijgt 30 procent van de kandidaten (weer) een baan, waardoor  zij niet langer afhankelijk zijn van een uitkering of ondersteuning van de WerkCorporatie. Dat is 20 procent meer dan verwacht bij de start in 2015.

 

Werk, school of zelfstandig
In 2016 vonden 150 mensen via de WerkCorporatie werk, zetten de stap naar een eigen bedrijf of gingen terug naar school. Directeur Eelke de Vries: “Dat is een mooi resultaat en draagt aanzienlijk bij aan de visie van gemeente Noordoostpolder dat iedereen maximaal meedoet aan de samenleving. De WerkCorporatie bestaat nu ruim twee jaar. Werkgevers weten ons te vinden en zijn blijvend bereid inwoners met een uitkering van de gemeente een plek te geven. Inmiddels hebben we ruim 200 werkgevers die het predicaat Buitengewoon dragen.”

 

Banenafspraak

De meeste kandidaten van de WerkCorporatie zijn afhankelijk van een bijstandsuitkering. Zij zijn door persoonlijke omstandigheden, door verkeerde keuzes of onvoldoende scholing, tijdelijk afhankelijk van extra financiële ondersteuning.
De Vries: “Wel zien we dat het aantal kandidaten met een arbeidsbeperking sterk toeneemt. Deze groep vraagt een intensieve begeleiding, ook op de werkplek. Bijzonder om te zien is dat inmiddels ruim 40 werkgevers hun deuren open zetten. Dankzij hen zijn deze kandidaten niet langer afhankelijk van een beschutte werkplek en draaien zij vol mee in de samenleving.”


Eind van het jaar 

“Hoewel we blij zijn met de resultaten, hebben we nog veel ambities. Zo willen we de vele honderden kandidaten nog meer op maat ondersteunen, met workshops gericht op de laatste stap naar werk en instrumenten voor wie grote hobbels ervaart. Ook willen we - samen met UWV en werkgevers -  het jaar 2017 afsluiten met 70 extra banen voor wie een arbeidsbeperking heeft. Verder investeren we in jongeren, met en zonder uitkering, ontwikkelen we aparte projecten voor specifieke groepen en kijken 
______________________________________________________________________________________________________
Uitnodiging

______________________________________________________________________________________________________

Emmeloord, 20 maart 2017

Opendag Luimes AV

Luimes AV houdt donderdag van 11.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur Open Huis in haar nieuwe pand aan de Escudo 8 in Emmeloord. 

Het team is trots op haar nieuwe plek en wil dat graag laten zien. Aan de Escudo heeft Luimes AV ruimte voor alle audiovisuele faciliteiten, wagenpark en kantoorruimte. Naast het bewonderen van het nieuwe pand kunnen bezoekers ook kennis maken met de nieuwste audiovisuele technieken. Het hele team van Luimes AV is aanwezig om gasten op audiovisueel vlak te inspireren

“De verhuizing naar onze nieuwe locatie is een geweldig moment voor ons”, licht eigenaar Ronald Luimes toe. ‘We waren al even aan het rondkijken en in het derde kwartaal van 2016 kwam alles in een stroomversnelling. Mooi, want ons bedrijf groeit ontzettend hard. Een ander pand was een absolute must om de representativiteit van de locatie weer te laten kloppen hoe wij als Luimes AV zijn en de groei te kunnen blijven faciliteren.’

 

Luimes AV is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente audiovisuele oplossingen. Zowel de verhuur-, alsook de installatie-afdeling groeit enorm. ‘Kuiken BV, Weevers Swifterbant en Agrico zijn een kleine greep uit onze talloze klanten waarvoor wij recent installaties hebben mogen aanleggen. En op verhuurgebied zijn het bijvoorbeeld het Noppop festival, het Pieperfestival en het Flevopenningen ondernemersgala, projecten waar we met trots op terug kijken. Maar er zijn teveel projecten om op te noemen.’, vertelt Ronald Luimes

Luimes AV is ruim 10 jaar actief in de audiovisuele branche en is totaalleverancier van audio-, video- en besturingssystemen voor onder andere overheden, horeca, kantoor, detailhandel, verenigingen, fabrieken, zorg en onderwijs.

______________________________________________________________________________________________________

23-02-2017

Slump Catering & Events nodigt u uit!

Dit jaar alweer 30 jaar ‘het leukste bedrijf’ van Flevoland dus dat gaan we vieren..(!)

Graag wil ik de leden van de BAN uitnodigen voor een frisse blik op catering met meer smaak en meer verhaal!?

Iedereen mag/kan zich bij sales@welkombijslump.nl aanmelden (ontvangst vanaf 16.00 uur en kan wel tot +/- 18.00 uur..)

Geen vast en lang programma dus iedereen kan zelf bepalen wanneer hij/zij komt en wanneer hij/zij weer weggaat.

 

Wordt een leuk event met verrassende dingen.

Bekijk hier de uitnodiging.

 

Met hartelijke groet,

Henk Slump

 

image001

 

______________________________________________________________________________________________________

23-02-2017

FlexmenXS wordt In Person Emmeloord

 

Per 1 januari 2017 is uitzendbureau FlexmenXS overgenomen door In Person. Dit betekent dat de vestiging in Emmeloord per deze datum een naamsverandering heeft ondergaan. Met deze overname is de oude FlexmenXS vestiging onderdeel geworden van één van het snelstgroeiende uitzendbureau in Nederland. De slogan “bij In Person werk je niet, dat ben” heeft nu betrekking op het team van In Person Emmeloord; Joyce Schram, Rianne de Groot, Marjon Tip en Robert Witteveen.

Naast Emmeloord zijn ook de vestigingen in Sneek, Oosterwolde en Delfzijl onderdeel van In Person geworden. Dit is inherent aan de groeiambitie van In Person; binnen 5 jaar 35 vestigingen te openen in Nederland.

 

Als specialist op het gebied van flexibele arbeid werkt In Person jaarlijks samen met ruim 25.000 flexkrachten bij klanten als PostNL, DHL, RAI Amsterdam en de Efteling.
Alles draait bij In Person om één doel: gelukkige klanten en flexkrachten. Dat zorgt ervoor dat bij de werving van kandidaten verder wordt gekeken dan alleen CV of achtergrond. Juist persoonlijkheid en mentaliteit blijken keer op keer de belangrijkste voorspellers te zijn voor een succesvolle match. Niet voor niets werken flexkrachten bij In person gemiddeld 62% langer dan het branchegemiddelde en behoorde In Person de afgelopen jaren tot de Beste Werkgevers van Nederland. Met de introductie van een wereldwijde unieke realtime Geluksmeting werkt In Person bovendien met een groot aantal organisaties (van klein MKB tot multinational) samen aan het verder vergroten van het werkgeluk.

Werkgeluk begint echter heel klein: bij de juiste baan voor een medewerker en voor de perfecte kandidaat voor uw organisatie. In 2017 staat het realiseren van deze doelstelling centraal in alles wat we doen. Maken we er samen een fantastisch jaar van?

 

In Person

Beursstraat 4A

8302 CW Emmeloord

0527-616272

emmeloord@inperson.nl